© 2011 Til

Svenska Nätter #11

Den tredje upplagan av Sverige veckor är runt hörnet – i år inte bara i Bern och Lyssach, men nu även med händelser i Biel, Düdingen och Zürich. Från slutet av mars till början av juni, lockar mer än 60 programområden och som huvudpriset i tävlingen ett Göta kanal tur.

Med årets program är den mångfald av svenska kulturen i förgrunden. Ett spännande program som erbjuds: från läckra svenska köket, resor och litteratur tips om design och levande kultur till unga svenska rock-och popmusik, erbjuds ett brett utbud. Även i år finna den redan legendariska kortfilm natt som organiseras av representanter för Göteborgs Film Festival och visas exklusiva schweiziska premiärer. Det fullständiga programmet finns på: http://www.schwedenwochen.ch.

Vi kommer att fokusera på de Svenska Nätter som organiseras redan för den elfte gången av ISC Club. Vi plåtar för Rockfoto följande konserter:

25. mars: The Tarantula Waltz och Christian Kjellvander
17. april: William the Contractor och Friska Viljor
21. april: The Soundtrack Of Our Lives
22. april: Bondage Fairies